کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
پیلگون
تعداد برنامه ها: 9456 | مشاهده و دانلود: 765949850 | آخرین بروزرسانی: 1403/08/15 | اعضاء: 319378 | نظرات: 38031
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 وفات شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت باد 💐

خبر خوشی در راهه...گوش بزنگ ما باشید

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

سونی با تصاحب Altair Semiconductor وارد اینترنت اشیا می‌شود

سونی اعلام کرده که با پرداخت ۲۱۲ میلیون دلار درصدد تصاحب Altair Semiconductor و ورود به حوزه‌ی اینترنت اشیاء است. آلتیر در سال ۲۰۰۵ تاسیس شده و تراشه‌هایی را برای اتصال ابزار‌های مختلف به شبکه‌های LTE توسعه می‌دهد.

به گزارش سافت گذر به نقل اززومیت؛  کمپانی آلتیر که در زمینه‌ی ساخت تراشه‌هایی برای اتصال ابزار‌های مختلف به شبکه‌های LTE فعالیت می‌کند، توسط یکی از کارکنان و متخصصان تگزاس اینسترومنتز در سال ۲۰۰۵ تاسیس شده است. سونی درصدد است تا با تصاحب این کمپانی وارد فعالیت در حوزه‌ی اینترنت اشیاء شود.

شاید فکر کنید که ارتباط با شبکه‌های LTE تنها برای گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها مورد نیاز است؛ اما این روزها شاهد هستیم که ابزار‌هایی نظیر لوازم خانگی نیز قابلیت‌هایی نظیر ارتباط با شبکه‌های مخابراتی را به عاریه گرفته و باعث گسترش دامنه‌های اینترنت اشیاء می‌شوند. همانطور که اشاره کردیم این تراشه‌ها را می‌توان در ابزار‌هایی نظیر لوازم خانگی، دستبند‌های هوشمند سلامتی و همچنین سنسور‌های مورد استفاده در منازل و ساختمان‌ها مورد استفاده قرار داد. در حال حاضر اغلب این ابزار‌ها از ارتباط بلوتوث و بعضا وای فای استفاده می‌کنند؛ اما به نظر می‌رسد ارتباط LTE با توجه به مصرف انرژی پایین‌تر در مقایسه با راهکارهای پیشین و همچنین امکان ارتباط طیف گسترده‌ای از ابزار‌ها، می‌تواند گزینه‌ی خوبی برای ارتباط در برخی راهکارها باشد. با استفاده از این تراشه‌ها، ابزار‌ها قادرند با زیرساخت‌های مخابراتی موجود نظیر شبکه‌های تلفن همراه نیز ارتباط برقرار کنند که از این‌رو می‌توان در هزینه‌های پیاده‌سازی تا اندازه‌ی بسیار بالایی صرفه‌جویی کرد.

سونی با تصاحب آلتیر می‌تواند با کمپانی‌های دیگری که در حوزه‌ی اینترنت اشیاء و توسعه‌ی زیرساخت‌های مخابراتی مورد نیاز در این حوزه فعالیت می‌کنند،‌ به رقابت بپردازد. از جمله‌‌ی این کمپانی‌ها می‌توان به اینتل، اریکسون و نوکیا اشاره کرد که روی فناوری‌هایی نظیر Narrow Band-LTE فعالیت می‌کنند. فناوری که از آن اسم بردیم برای رقابت با تکنولوژی Narrow-Band Cellular IoT که توسط هواوی و وودافون توسعه یافته، پا به عرصه‌ی وجود نهاده است.

سونی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده که فعالیت‌های آلتیر را نیز گسترش داده و آن را با خدمات و سرویس‌های خود ترکیب خواهد کرد. از آن جمله می‌توان به استفاده از فناوری سیستم مسیریابی ماهواره‌ی جهانی (GNSS) و سنسور تصویر اشاره کرد.

انتظار می‌رود تصاحب آلتیر ابتدای ماه جاری نهایی شود. سونی اعلام کرده که خرید این کمپانی تاثیری در گزارش‌های مالی سال ۲۰۱۶ این کمپانی نخواهد داشت.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 30162 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: زومیت تاریخ خبر: 1394/11/07 تعداد مشاهده: 1443
سافت گذر